top of page

Welkom op onze nieuwspagina

Op deze pagina komen interessante en leuke weetjes over de toneelgezellen .

bv over de vorderingen van repetities ,een  verslag over een uitstap, een bijzondere of leuke prestatie van een van onze  toneelgezellen,.... en nog veel meer ! 

Kom hier dus regelmatig eens langs. en blijf op de hoogte.

Painting Wall

opsmukken van onze website

Het was u misschien al opgevallen of niet , maar de pagina waarop u nu bent, bestond tot voorkort nog niet.

Onze website is aan een grondige opfrisbeurt toe. En deze extra pagina 'nieuws' is al een eerste stap naar de vernieuwing. De huidige layout van deze pagina zal ongetwijfeld nog wijzigen. Wij hebben al overlegd  en gebrainstormd over wat wij willen veranderen en daar wordt achter de schermen reeds aan gewerkt.  De bedoeling van deze opfrissing is om jullie bezoekers beter te informeren over onze groep en  onze producties en jullie verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken . Dus kom geregeld nog eens langs en ontdek wat er zoal gewijzigd is.

Mocht u zelf  een idee hebben ter verbetering laat het ons weten via ons contact formulier.

Onze website zal steeds bereikbaar blijven! 

                    Decorpanelen reinigen

 Onze panelen waarmee wij ons decor opbouwen, waren dringend aan een reinigingsbeurt toe. Op sommige panelen zaten nog meerdere lagen behangpapier van vorige producties. 

Op donderdag 16 mei 2024 gingen wij met een aantal leden de panelen te lijf met behangborstel en afsteekmessen. Om 10 uur begonnen we er aan en omstreeks 17 u

was de klus geklaard. Enkele panelen verweerden zich heftig maar met onze vereende krachten moesten ook zij de duimen leggen. Wij beschikken terug over smetteloze decorpanelen, die de decorploeg voor de volgende productie weer zal behangen met, naargelang  het stuk,  een al dan niet fris papiertje.

Tijdens de werkzaamheden zat de sfeer er goed in. Wij namen ook een koffiepauze met lekkere cake van ons Marja en s' middags namen wij gezamenlijk een broodjes maaltijd. Kortom het is altijd leuk te werken met onze toneelgezellen.

16-05-2024

Vrijwilligersbeurs 4 mei 2024 

Op zaterdag 4 mei 2024 werd er in de Parkschool, Lusthovenlaan 12 te Mortsel een vrijwilligersbeurs gehouden. Daar konden verenigingen uit Mortsel aan deelnemen om vrijwilligers (leden) aan te trekken om hun werking te ondersteunen.

Wij hadden er een stand waarmee wij de bezoekers warm maakten om bij de toneelgezellen te komen als vrijwilliger. Onze stand lag vol met fotoalbums en affiches van vorige producties. Iedere geïnteresseerde kreeg de nodige uitleg en kreeg een infoblad mee. Uiteraard ontbrak ons 'ventje' niet op de stand. Er was er eentje uit hout en eentje uit 'vlees en bloed'.

De beurs was heel gezellig en gemoedelijk dus zeker de moeite om de volgende editie te bezoeken.

Kon u er niet bij zijn maar toch geïnteresseerd zijn om onze toneelvereniging te versterken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen zeker nog mensen gebruiken van spelers tot technici, decorbouwers, tappers... enz.

04-02-2024

bottom of page